Dagopvang

Dagopvang 0 tot 4 jaar (Villa Knor, De Biggetjes en De Krulstaartjes)

ŸHet uurtarief bedraagt per 1 januari 2020 € 8,29 voor afname van 51 weken per jaar.

De werkelijke kosten worden bepaald door het uurtarief maal 11, dat is € 91,19 per dag. Dit zijn de uren dat kinderopvang Het Snuitje open is (51 weken per jaar). Dit wordt omgerekend in een maandtarief dat in rekening wordt gebracht. De dagen dat wij dicht zijn worden automatisch verrekend in het maandtarief. U ontvangt van ons, na het tekenen van de plaatsingsovereenkomst, een betalingsoverzicht met alle benodigde gegevens voor de aanvraag bij de Belastingdienst.

40 basisschoolweken 0 tot 4 jaar (Villa Knor, De Biggetjes en De Krulstaartjes)

De 40 basisschoolweken opvang is met name bedoeld voor ouders met een baan in bijvoorbeeld het onderwijs. U neemt dan 40 basisschoolweken opvang per jaar af, geen vakantieopvang. Mocht u toch graag gebruik willen maken van vakantieopvang, dan kan dat door aanschaf van de vakantie strippenkaart en/of een extra losse dag.

Het uurtarief bedraagt per 1 januari 2020 € 8,66 voor afname van 40 basisschoolweken per jaar. De werkelijke kosten worden bepaald door het uurtarief maal 11, dat is € 95,26 per dag.  Uitkomst van dit bedrag dan x 40 basisschoolweken. Dit wordt omgerekend in een maandtarief dat in rekening wordt gebracht en waarvoor u maandelijks een factuur ontvangt - verspreid over 12 maanden - ongeacht of u in de betreffende maand opvang geniet.


Dagdeel ochtend: u kunt uw kind brengen van 07:15 tot 09:00 uur en ophalen van 12:15 tot 12:45 uur (eerder of later in overleg mogelijk);

Dagdeel middag: u kunt uw kind brengen van 12.45 tot 13.15 uur (eerder of later in overleg mogelijk) en ophalen van 16:30 tot 18:15 uur.

Denk aan regelmaat omdat dit belangrijk is voor het opbouwen van veiligheid en vertrouwen van uw kind in de opvang.

Extra losse dag

Als u een keertje opvang nodig heeft, dan is dat mogelijk, afhankelijk beroepskracht-kindratio. Wij spreken van extra dagopvang als deze opvang niet op contractbasis is ingekocht. Vooraf overleggen met de planner van Het Snuitje of het mogelijk is om uw kind te plaatsen op die dag.
Het uurtarief bedraagt per 1 januari 2020 € 8,86 voor afname per dag of dagdeel.