Peuteropvang

Peuteropvang 2 tot 4 jaar (De Beestenboel) ochtend en 40 basisschoolweken

Het uurtarief bedraagt per 1 januari 2023 € 9,79 voor afname van 40 basisschoolweken per jaar. De werkelijke kosten worden bepaald door het uurtarief maal 5 uur, dat is € 48,95 per ochtend. Uitkomst van dit bedrag dan x 40 basisschoolweken. Dit wordt omgerekend in een maandtarief dat in rekening wordt gebracht en waarvoor u maandelijks een factuur ontvangt - verspreid over 12 maanden - ongeacht of u in de betreffende maand opvang geniet.

U kunt uw kind brengen tussen 8.00 en 8.30 uur (later in overleg mogelijk) en u kunt uw kind ophalen tussen 12.45 en 13.00 uur (dit is inclusief lunch).

Denk aan regelmaat, omdat dit belangrijk is voor het opbouwen van veiligheid en vertrouwen van uw kind in de opvang.

Extra losse ochtend

Als u een keertje opvang nodig heeft, dan is dat mogelijk, afhankelijk beroepskracht-kindratio. Wij spreken van extra opvang als deze opvang niet op contractbasis is ingekocht. Vooraf overleggen met de planner van Het Snuitje of het mogelijk is om uw kind te plaatsen op die dag.
Het uurtarief hiervoor is gelijk aan de afgesproken arrangementprijs.

Let op: dit zijn brutobedragen. Het nettobedrag valt in de meeste gevallen (aanzienlijk) lager uit. Dit verschil bestaat doordat bij de weergave van deze tarieven geen rekening is gehouden met de kinderopvangtoeslag die u als ouder op basis van de inkomenssituatie ontvangt van de Belastingdienst.